Øjenlæge Peter Brincker: Fordele og ulemper ved laser

Selvom øjenlaseroperation er mere end 25 år gammel praksis, bliver det stadig anset som en ny metode. Og der findes både fordele og ulemper ved behandlingen.

Hos Peter Brinckers klinik oplever personalet, at mange personer, der overvejer en laseroperation ikke kender til selve behandlingen. Det er vigtigt at vide, hvad det er, man går ind til. Derfor har klinikken altid information liggende på bordene, og potentielle patienter kan altid snakke med en professionel.

Fordele:

Du ender med at få et perfekt syn. Igen briller eller kontaktlinser er nødvendige fremover, og du kan frit bevæge dig uden at tænke på kontaktlinseabonnement eller brillestel. På mange virker det som en befrielse, og man oplever en synsskarphed som hverken briller eller linser kan give.

Ulemper:

Tid væk fra arbejdet.

Selve laseroperationerne tager som regel 1 – 2 timer, og resten af dagen skal tilbringes i ro. Man bliver med andre ord nød til at tage fri fra arbejde, hvis man gerne vil have en laseroperation. Der skal efterfølgende også foretages kontroltjeks, og helingsprocessen kan tage op til en uge. Man skal med andre ord sætte 7-10 dage af, hvis man gerne vil have en laseroperation.

Prisen kan – for nogle – også være en ulempe. Det koster en del at få foretaget en operation med laser. Men hvis man kigger på det store billede, sparer man mange penge på kontaktlinser, briller og generel synsbesvær. Prisen over en årrække er ikke slem, men det er mange penge at lægge på én gang.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s